LINK2job
14. okt
PULS GRADA · aktuelno

Za treći po redu LINK2job sajam zapošljavanja interesovanje je već veliko, a pripreme su uveliko u toku. Domaćin manifestacije po drugi put biće Hotel „Jugoslavija”, i to u petak, 14. oktobra. Ukoliko ste u potrazi za poslom, ovo je svakako datum koji treba da ubeležite u svoj kalendar. Ulaz na Sajam je besplatan, a poziv je otvoren za sve. Pre svega, nezaposleni će ovu manifestaciju moći da iskoriste na mnogo načina – kako za konkretan dolazak do posla, tako i za unapređenje CV-ja i sticanje novih veština.

Najvažnije od svega, na Sajmu će posetioce dočekati kompanije sa ponudom otvorenih radnih mesta za široki spektar profesija i mogućnošću dodavanja CV-ja u bazu kontakata koji će se razmatrati i prilikom svih budućih otvorenih konkursa za poslove. Između ostalih, na sajmu će svoje nove zaposlene potražiti kompanije: Comtrade, TNation, Delhaize Srbija, ASW Inženjering, NetCast, ManpowerGroup…

do
Hotel Jugoslavija, Bulevar Nikole Tesle 3
LINK2job
Događaj na Facebooku

Organizatori Sajma, koji se održava pod pokroviteljstvom Grada Beograda i Nacionalne službe za zapošljavanje, pripremili su bogat program predavanja na goruće teme kada su preduzetništvo i potraga za poslom u pitanju, a prisustvo ovim predavanjima takođe je potpuno besplatno.

S druge strane, najveća atrakcija Sajma do sada, besplatna izrada profesionalnih fotografija za CV, ovog puta biće podignuta na još viši nivo. DesignStudio tim postavio je foto-aparate i profesionalno osvetljenje na svoj štand, a tim dizajnera spreman je da obradi svaku fotografiju i učini CV svakog posetioca mnogo atraktivnijim za poslodavce.

A za one koji se za posao bore sticanjem novih znanja, obezbeđeni su vredni kursevi engleskog jezika, kao i MS office kursevi i kursevi engleskog jezika. Dovoljno je samo da se prijavite i u zakazanom terminu preuzmete svoj kurs potpuno besplatno.

Filmski SatndUp 6. oktobar 2016. Mini-ciklus filmova o stand-up komičarima Jezici i nacionalizmi 5. oktobar 2016. Beogradska konferencija: Jezici i nacionalizmi Pošto život 25. septembar 2016. „Pošto život“ rocks na Dorćol Platz-u: Humanitarni koncert za Marija Jurešića Prostor knjige 5. septembar 2016. Prostor knjige – izložba Danijele Paracki ·