X-Challenge Running (2), photo Veljko Lalovic
27. maj
PULS GRADA · sport&rekreacija

Beograd je krajem aprila bio prestonica trkačkog sveta kada je njegovim ulicama trčalo na hiljade zaljubljenika u sport, a sve njih u subotu očekuje još jedan zanimljiv trkački događaj u organizaciji brenda Reebok, kada će biti nov X-Challenge trening.

Trčanje većini ljudi predstavlja „motor“ koji ih pokreće napred pri svakom treningu, pa će pored druženja i razmene pozitivne energije i iskustava, trkači na X-Challenge Running treningu imati i dodatnu motivaciju koja će im pomoći da idu korak dalje. Svakim novim istrčanim kilometrom i krugom takmičari će zajedničkim snagama „otključavati“ po jedno iznenađenje, a na semaforu će biti prikazan ukupan broj krugova koje su istrčali, kao i to koliko ih još krugova deli do novog iznenađenja.

Atletski stadion na Košutnjaku
Reebok

Iako se smatra individualnim sportom, trčanjem je itekako moguće pokazati timski duh. U okviru X-Challenge Running treninga biće organizovano i štafetno takmičenje, a trkači će na licu mesta moći da prijave svoje timove od po četvoro. Tim koji za najkraće vreme istrči zadatu distancu od 400 metara, osvojiće Reebok Print Smooth patike – savršen model za sve ljubitelje trčanja koji žele udobnu, prilagodljivu obuću modernog i upečatljivog izgleda. Ove patike mogu da odgovore na različite potrebe i dinamike treninga, ali i različite tipove trčanja što ih čini idealnim za sve fitnes aktivnosti koje u osnovi imaju trčanje.

Učešće u X-Challenge Running treningu je besplatno, a prijavljivanje je moguće putem online formulara.

SERBIA vs CHINA 10. maj 2017. Marina Maljković prvi put u Beogradu drži motivaciono predavanje Participants 7. maj 2017. Beograd trči sa ostatkom sveta! Belgrade-2017 atletika_cover 3. mart 2017. Evropsko dvoransko prvenstvo u atletici Biodanza Workshop 3 16. decembar 2016. Trodnevni seminar BIODANZE u Beogradu · · · ·