Milan Mladenović
8. nov
KULTURA · muzika

Treći tradicionalni beogradski nastup benda „Deca iz vode“ sa ciljem održavanja sećanja na rad i muziku Milana Mladenovića je zakazan za ovu nedelju. Tri dana nakon godišnjice smriti Milana Mladenovića, publika će moći da se priseti legendarnog EKV-a uz živu svirku u Mikser House-u.
„Deca iz vode“ je EKV tribute band nastao pre dve godine sa idejom da se koncertno obeleži sećanje na Milana Mladenovića i njegov opus. Jedna od glavnog obeležja ovog projekta je što je jedini tribute na ovim prostorima koji je istovetan nekadašnjoj postavi EKV-a.
Specifičnost koncerta u Mikser House-u je da će se bendu na bini pridružiti i specijalni gosti – Boško Stanojević, basista u poslednjoj postavi EKV-a, grupa Čovek Vuk (ex Block Out) i Vladan Rajović i Janko Mostarlić (KKN), kao i gosti iznenađenja.

Mikser House, Karađorđeva 46
Mikser House
300

U ulozi Milana Mladenovića, kao vokal i gitara je Zoran Mladenović (Kiza Bluza bend, So Sabi, Jelizaveta Bam), a kao nekad Margita, klavijature svira već poznata Luna Škopelja (Master Blaster, Čovek Vuk, Svi na pod); na basu je Marke Eror, a bubnjeve svira Nikola Rajović, a ono što je ovaj bend dokazao svojim prethodnim nastupima je da je energija i emocija koja dolazi sa bine odlična, a atmosfera u publici po pravilu euforična. Ceo događaj pratiće i video projekcije i animacije, a pre početka koncerta publika će imati priliku da pogleda kratki film Dečak iz vode autora Marka Novičića.

Brit Floyd Performing at Liverpool Echo Arena - 22-01-2011 7. novembar 2015. Brit Floyd – najbolji svetski Pink Floyd šou ponovo dolazi u Beograd! coverzoster 6. novembar 2015. Zoster nastupa u Mikser Houseu St. Germain 21. avgust 4400. St. Germain konačno u Srbiji James Leg 31. oktobar 2015. Mačo pijanista James Leg ponovo u Beogradu · ·