U Lavirintu Laži
18. feb
KULTURA · film/TV

„U lavirintu laži“ je priča koja otkriva zaveru nemačkih institucija koje su pokušale zataškati zločine nacista iz Drugog svetskog rata. Nemački predstavnik za ovogodišnju filmsku nagradu Oskar je od danas u domaćim bioskopima. Radnja filma temelji se na stvarnim događajima Temeljen na stvarnim događajima istrage koja je dovela do suđenja nacističkim zločincima optuženim za nedela počinjena tokom 60-tih godina 20. veka u koncentracionom logoru Aušvic.

Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City
Blitz film & Video

U Frankfurtu 1958. godine niko ne želi da se seća nacističkog režima, međutim, mladi tužilac Johan Radman dolazi do dokumenata koji će pomoći da se pokrene postupak protiv nekih pripadnika SS jedinica koji su služili u Aušvicu. Strahote prošlosti i neprijateljstvo protiv njegovog rada će obeshrabriti advokata, a gotovo je nemoguće pronaći put iz ratnog lavirinta i prošlosti u kojoj se čini sa su svi uključeni okrvavili ruke i da su svi krivi.

Ovaj vrhunski politički triler režirao je Djulio Rikaeli. Film U lavirintu laži se od danas nalazi na redovnom bioskopskom repertoaru domaćih bioskopa. Glavne uloge tumače najpoznatiji nemački glumci: Alexander Fehling, André Szymanski, Friederike Becht, Johann von Bülow, Robert Hunger-Bühler.

Filozofski teatar 23. avgust 0000. Drugi Filozofski teatar i promocija knjige „Radikalnost ljubavi“ Srećka Horvata u Beogradu Palme u snegu 23. avgust 8260. Ladies Night za Dan zaljubljenih u bioskopima Cineplexx "Zulender 2" u centru sveta mode 11. februar 2016. Komedija „Zulender 2″ od danas u bioskopima Our Last Tango 29. januar 2016. Festival evropskog dugometražnog dokumentarnog filma „7 veličanstvenih“ po 12. put u Beogradu ·