Raspareni par
3. jun
KULTURA · pozorište

Le Studio, malo, intimno pozorište izvodi predstave za ljubitelje specifičnog umetničkog izraza, u ambijentu koji podseća na vašu dnevnu sobu ili omiljeni kafić.

Glumci igraju toliko blizu publike da se i posetioci osećaju kao da su deo predstave. Nakon završetka predstave oni koji žele da nastave da se zabavljaju, mogu da ostanu na druženju sa timom pozorišta, uz dobru muziku i razgovor. U petak 3. juna i u subotu 4. publika može uživati u najpopuarnijoj komediji pozorišta Le Studio, „Raspareni par“.

U ovoj predstavi publika će se upoznati sa najboljim prijateljima Srećkom i Rašom, njihovim iskrenim prijateljstvom, ali i neminovnom različitošću i nemogućnošću da promene jedan drugog.

Le Studio, Venizelosova 42
Le Studio
550
Događaj na Facebooku

Ovo je zabavna i dinamična priča o dva druga koja, nakon razvoda sa ženama odlučuju da žive zajedno. Zašto ih žene više ne trpe, ko će preuzeti kuhinju, a ko će posle posla svraćati u kafanu, proverite u ovoj adaptaciji popularnog filma Odd couple uz mnogo smeha i zabave. Čitav zaplet nastaje pri dogovoru da dva razvedena samca žive zajedno, i oni tako nesvesno postaju par kakav sigurno nisu želeli da budu.

Njihova različita priroda i način života dovode ih do sukoba u kojima postaju jednaki bračnim partnerima, što dovodi do vrhunca komike. Raša je najaljkavija osoba na svetu… Srećko je je***a Meri Popins. Samo za vas u ringu: asepsol protiv pikavaca, domestos protiv buđavih sendviča, Sinan protiv 20/44 i jonizator protiv dima… u borbi na život i smrt.

Režija: Žan-Batist Demarinji (Jean-Baptiste Demarigny)
Glume: Marko Petrović, Mirko Jokić, Stevan Stančević, Marko Radosavljević, Dubravka Ranđelović i Bojana Simić.
Grafički dizajn: Sanja Karić

Predstava Amateri 1. jun 2016. Premijera predstave “Amateri” FIST 5. maj 2016. 11. Festival internacionalnog studentskog teatra FIST: MENJAMO (SE) cover3 27. maj 0800. „Državni posao“ u Dvorani Doma Sindikata Vek sa Edit Piaf 27. maj 5200. Jedan vek sa Edit Piaf ·