Umetnost zapošljavanja pozorište
24. jun
KULTURA · pozorište

Regionalna akcija za umetnost, kulturu i unapređenje zdravlja – REACH poziva sve zainteresovane učesnike na petodnevni pozorišni trening „Umetnost zapošljavanja“ koji će se održati od 29. juna u prostorijama Kancelarije za mlade Beograda. Ovo je druga u nizu aktivnosti jednogodišnjeg projekta „Umetnost zapošljavanja“ koji ima za cilj da kroz aktivnosti u vidu radionica, pozorišnog treninga, poslovne trening obuke, a potom i završnog događaja – okruglog stola, osnaži i pruži različite veštine i iskustva mladima, ali i ponudi rešenja u procesu i značaju zapošljavanja mladih, a prvenstveno mladih pripadnika ugroženih grupa.

do
KZM GNEZDO, Masarikova 5
REACH organizacija
Događaj na Facebooku

Korišćenjem neformalne edukacije, kreativnosti i pozorišta kao sredstva za lične i društvene promene radiće se na socijalnim veštinama učesnika (lične, interpersonalne i liderske veštine), pospešiti samopouzdanje, pružiti podrška, ali i podstaći tendencija ka preuzimanju odgovornosti za sopstveni život. Nije neophodno prethodno učešće na aktivnostima projekta, da biste učestvovali na treningu!

Trening će trajati svakog dana od 10 do 18 časova sa pauzama. Obezbeđeni su ručak, voda i kafa na pauzama, kao i materijal za trening. Učešće na treningu je besplatno. Prisutstvo na svim aktivnostima treninga je obavezno. Projekat se realizuje u partnerstvu sa GRUBB fondacijom, Kancelarijom za mlade i saradnju sa udruženjima grada Beograda, a podršku projektu pružila je i kompanija Delhaize Serbia (Delez Srbija).

Ako ste zainteresovani, mladi, ukoliko želite da radite na sebi, tražite posao, i otvoreni ste za nova znanja i veštine koje vam mogu pomoći prilikom zapošljavanja ili samozapošljavanja, prijavite se ovde! Izabrani učesnici biće kontaktirani putem e-maila do 26. juna 2015. godine.

Afanisis ili o presvlacenju 24. jun 4400. Premijera predstave „Afanisis ili o presvlačenju“ Upoznaj mog tatu 27. maj 2015. Predstava „Upoznaj mog tatu“ u Domu omladine predstava14a 24. jun 8400. Sterijino pozorje – 60. put u Novom Sadu Šta je ona kriva, ništa ona nije kriva 24. jun 9600. Premijera predstave „Šta je ona kriva, nije ništa ona kriva“ u Bitef teatru · · ·