Lady Fair
9. sep
PULS GRADA · aktuelno

Šesti Lady fair by Dove – sajam za dame održaće se ovog vikenda na platou ispred shopping centra „Ušće“. Dame će u subotu i nedelju moći da uživaju u različitim programima namenjenim savremenoj ženi, savetima stručnjaka, edukativnim predavanjima, kreativnim radionicama, muzici i plesnim grupama, nagradnim igrama i vrednim poklonima.

Manifestacija će početi modnom revijom Nataše Damnjanović, a zatim će se na bini neprestano smenjivati veliki broj plesnih škola, rekreativnih i fitnes centara, predavanja, a posetioci će uživati i u bogatom muzičkom i dečjem programu.

U okviru „Kutka za ulepšavanje“, dame će potpuno besplatno moći da srede svoje nokte i našminkaju se u skladu sa novim jesenjim trendovima. Na manifestaciji će biti i veliki broj stručnih lica iz raznih oblasti sa kojima se žene mogu posavetovati i dobiti odgovore na brojna pitanja interesantna svakoj dami.

do
Ispred shopping centra „Ušće", Bulevar Mihajla Pupina 4
Lady fair
Događaj na Facebooku

Nove i veoma popularne brendove na tržištu predstaviće oko 40 izlagača, tako da dame zaista mogu da uživaju u svemu onome što ih zanima i što je potrebno jednoj savremenoj ženi. U okviru štanda Braun-a, svi koji budu želeli moći će da se upoznaju kako funkcioniše uređaj za trajnu epilaciju, dok će frizerka muškarcima pokazivati najnovije trendove za stilizovanje brade uz pomoć trimera za bradu.

Posetioci će moći i da degustiraju proizvode izlagača, a upoznaće se i sa novim brendom na tržištu Dr Milk Top fit – sveže obrani sir namenjen svima koji vode računa o zdravoj ishrani.

Oranizatori zajedno sa partnerom shopping centrom „Ušće“, kao i sponzorima manifestacije: Dove, Braun, DeLonghi i Dr Milk pripremaju odličnu zabavu i druženje za sve posetioce Lady fair-a.


Đaci prvaci radionica 26. avgust 2017. Radionica za roditelje đaka prvaka BBF_2017_beerfest_home_baner_en_cover 16. avgust 2017. 15. Belgrade Beer Fest na Ušću 1308-interpol-fb-cover-02 manji 13. avgust 2017. „Interpol“ od čitavog regiona bira Beograd! cover miljenko jergovic 7. jun 2017. Miljenko Jergović u Bookastoru · · · · ·