cover4
27. jun
KULTURA · muzika

Muzičari Bojan Zulfikarpašić i Vasil Hadžimanov, koji su u februaru prvi put nastupili zajedno, na nezaboravnom koncertu u Kolarčevoj zadužbini, najavljuju još jedan zajednički koncert, na istom mestu.

Za svoj drugi nastup pripremaju nešto drugačiji repertoar, koji će svakako i ovog puta biti sastavljen od njihovih autorskih kompozicija i poznatih dela moderne muzike.

Pored beogradske, ovaj duo obradovaće i novosadsku publiku, i to samo dan posle koncerta u Kolarcu, u Sinagogi.

Studentski trg 5
Zadužbina Ilije M. Kolarca
1.100, 1.400
Događaj na Facebooku

Bojan i Vasil spadaju u grupu domaćih jazz muzičara, koji su postavili standarde mešanja modernog jazz jezika sa balkanskim muzičkim nasleđem, obojica imaju bogate i uspešne karijere, brojne autorske albume i nagrade, kao i saradnju sa najvećim imenima jazz i moderne muzike.


Bojan Zulfikarpašić i Vasil Hadžimanov na Kolarcu 27. jun 7200. Klavirski duo Bojan Zulfikarpašić i Vasil Hadžimanov ponovo na Kolarcu! Tajanstveni voz - na Paralelu u oktobru 27. jun 2600. 4. Paralel – Tajanstveni voz Stefan Milenković, Edin Karamazov 30. septembar 2015. Stefan Milenkovic i Edin Karamazov u Kolarčevoj zadužbini Dafer Jusef 24. septembar 2015. Dafer Jusef: Magija koja ne prestaje ·