No Sleep
26. jun
PULS GRADA · clubbing

Najbolji evropski festival EXIT je sve bliže, a kako bismo se dobro pripremili, u petak, 26. juna, u beogradskom klubu DRUG§TORE biće organizovana velika žurka!
Umesto nekadašnjeg stejdža Happy Novi Sad, ove godine na festivalu EXIT biće predstavljena NO SLEEP NS bina, a kakav vas zvuk očekuje na festivalu saznajte u petak u klubu Drugstore. Naoružajte se exitovskim raspoloženjem i dođite da se zajedno zagrejemo za predstojeće dane najluđeg provoda ovog leta.

Drugstore, Bulevar Despota Stefana 115
Događaj na Facebooku

NO SLEEP NS stage, koji je nastao na temeljima dugo građenog i marljivo stvaranog HAPPY NOVI SAD stage-a, predstavlja nastavak ideje koja ne trpi kompromise i koja se bori za život uprkos svemu!

Drugstore, kao i 20/44 , svojim delovanjem i istrajnošću, nepristajanjem na površno i zanemarivanjem profitabilnog, uspevaju da prokrče put kojim se ne čuje melodija sa Panove frule. Istina još sazreva i za nju nikada nije kasno.

Ove sezone u Drugstore-u su sa svetske techno scene nastupali:
Ø [Phase]
Dimi Angélis
DJ Pete aka Substance
CHARLTON
TRUSS
FLORIAN KUPFER
SHIFTED
EDDIE RICHARDS
ARCHIE HAMILTON
ZENKER BROTHERS
SURGEON
OSCAR MULERO
ADAM X
MORPHOSIS
DRVG CVLTVRE
VAKULA
ANCIENT METHODS
HELENA HAUFF
DVS1
DASHA RUSH
XHIN
MARY VELO
DIGITAL TSUNAMI
JTC
DEREK PLASLAIKO
RØDHÅD
DJ STINGRAY
SHXCXCHCXSH
MAKATON

Na poslednjem techno proputovanju u sezoni 2014/2015 ispraćaju nas tri momka ,koji ne čuvaju snagu za povratak,već poput furije hitaju samo napred. Momci koji su sebe uzidali u svodove beogradske „techno katedrale“.

STEVIE WHISPER
LAG
FILIP XAVI
+ fresh blood
Sayyed Bandar
Kani Bwoi

Southern Soul 25. jun 2015. Treći Southern Soul festival od 25. do 28. juna Len Faki 19. jun 2015. Berlinski DJ u Beogradu: Len Faki donosi Berghain u Depo magacin Dis-Patch i Drugstore na planini 13. jun 2015. DIS-PATCH&DRUG§TORE: Techno zvezde na +++ (PlusPlusPlus) žurki! Freemasons - DJ vikend 12. jun 2015. DJ vikend – Tom Novy i Freemasons u Beogradu · ·