Veliki prezir
11. apr
KULTURA · muzika

U okviru festivala „Vračar Rocks“ u Centru za kulturu Božidarac koncert će 11. aprila održati Veliki prezir & Auf Wiedersehen.„Drugačiji aranžmani, prilično rock’n’roll orijentisani, sloboda u izrazu, improvizovani delovi u kojima se bend prepušta instinktima, osluškivanje publike sa ciljem da se aktivno uključi u zajedničku muzičku pustolovinu“, stoji u najavi ovo koncerta.

do
Radoslava Grujića 3, Beograd
CK Božidarac

Budući da će prvi put u dvadesetogodišnjoj karijeri nastupiti u Centru za kulturu Božidarac Veliki prezir i organizatori Vračar Rocks festivala najavljuju koncert za pamćenje! Bend će nastupiti u sali samo za tu priliku opremljenoj posebnim razglasom i osvetljenjem!

Već uveliko se priprema materijal za dokumentarni film o Velikom preziru, te će i koncert na Vračar Rocks festivalu biti snimljen i postaće deo novog ostvarenja Andrijane Stojković, rediteljke koja se proslavila filmom The Box.

,,Jako se radujemo predstojećem koncertu! Potrudićemo se da izazovemo simultano samozapaljenje. Da izgorimo i da ostanu samo četri gomilice vrlo suvog pepela… Dakle, nema nikakvog kalkulisanja – sve od sebe, pa šta bude! Mi uvek sviramo kao da nam je poslednji put. Tako će biti i ovom prilikom!“ kazao je Vladimir Kolarić – Kole, frontmen Velikog prezira.

Gosti na koncertu Velikog Prezira biće ,,plesno-mračni-garažni-elektro“ sastav Auf Wiedersehen – bend odlično poznat publici Vračar Rocks festivala.

Centar za kulturu Božidarac i City Magazine podeliće pet puta po dve karte za ovaj koncert. Da biste ušli u konkurenciju za ulaznice, neophodno je da napišete u komentarima ispod ove vesti na našoj FB stranici koja vam je omiljena pesma grupe Veliki prezir.

Todo Mundo 11. april 2014. Festival Todo Mundo u Domu omladine Ođila 8. april 2014. „Đelem, đelem“ u Sava Centru Barzin 6. april 2014. Kanadska melanholija u Beogradu – Barzin u klubu Gun Podrška je važna 5. april 2014. Jarboli promovišu live album 5. aprila u Gun klubu · ·