Veliki prezir
5. dec
KULTURA · muzika

Nakon skoro godinu dana koncertne pauze, Veliki prezir se vraća u CZK Božidarac, gde su i održali poslednji prestonički nastup. Početkom decembra u Božidarcu garantovano neće biti zime, a u to su se uverili svi oni koji su bar jednom bili na nastupu Velikog prezira, a takvih je malo, jer bend već punih 20 godina širi bazu fanova koji ih redovno prate na svim njihovim nastupima. Da se atmosfera dovede do usijanja potrudiće se i specijalni gosti Velikog prezira, grupa Lira Vega i mlade nade Dreambirds. Lira Vega će plesnom muzikom zasnovanom na poluelektronskom bluesu, punku i popu, začinjenom psihodeličnim gitarama, razigrati beogradsku publiku, a predstaviće i novi zvuk benda – pesme koje će se naći na albumu ,,Duhovi“, izdanju čije snimanje uskoro privode kraju.

Božidarac, Radoslava Grujića 3
Centar za kulturu "Božidarac"
500
Događaj na Facebooku

„Ovo će biti sasvim sigurno naš poslednji kocert u Beogradu…dok ne vidimo šta ćemo sa sobom i novim albumom. Što znači, ko zna kad… Imam neki težak osećaj neizvesnosti za sve nas ovde na gomili i brdo malecnih upitnika u duši. Namerno kažem u duši, a ne u glavi. Ko razume, razumeće, ko ne razume i ne treba da razume. U svakom slučaju odvalićemo koncert kao da ne postoji sutra. Treba da dođete. Treba nam toplota, hladno je. Svuda,“ kaže Vladimir Kolarić – Kole, frontmen grupe Veliki prezir.

Oscar Mulero 28. novembar 2014. Oscar Mulero večeras u Drugstoru Provetravanje 22. novembar 2014. Provetravanje u Beogradu: Darkwood dub, Plejboj, Eva Braun i Sinestezija u Magacinu Depo Svetlana Zaharova 22. novembar 2014. Metropoliten i Boljšolj u bioskopu Cineplexx Roni Sajz u Beogradu 20. avgust 7200. Legenda Roni Sajz stiže u Beograd · ·