HladnoPivo2018
26. maj
KULTURA · muzika

Najpopularniji hrvatski punk rock bend Hladno pivo ove godine obeležava 30 godina rada serijom koncerata, a u subotu 26. maja održaće veliki koncert na Beogradskoj tvrđavi (košarkaški tereni KK Partizan). Na radost brojnih fanova na koncertu će pevati svoje najveće hitove sa osam studijskih albuma. Uspomene sa prethodna četiri rasprodata koncerta koja su održana u beogradskoj Hali sportova, za bend su nezaboravne, a veruju da i hiljade fanova željno iščekuju novu svirku.
Pored koncerata bend je odlučio da tri decenije rada ovekoveči i na kompilaciji „Hladno Pivo – 30 godina – Greatest Hits“, koja donosi 23 pesme iz svih faza karijere ovog popularnog benda.

Kalemegdan, košarkaški tereni KK Partizan
900 RSD

“Svirka na Kalemegdanu bit će nam prilika da dokažemo da je Hladno pivo najbolje konzumirati uživo i u društvu istomišljenika, kojih u Beogradu nikad nije falilo. Prošetat ćemo se od Džinovskih pa do Zatvorenih vrata, a to će trajati preko dva sata, pa svima poručujemo da nauče tekstove i plesne korake. U Beogradu imamo fanatičnu publiku. Zato jedva čekamo taj 26. maj” poručuje frontmen Mile Kekin.

U svojoj dugačkoj muzičkoj karijeri prošli su put od underground boraca do mainstreama, da bi svakim albumom širili svoje žanrovske okvire. Na kompilaciji Greatest Hits mogu se čuti nove verzije pesama Ne volim te, Šamar, Samo za taj osjećaj i Zimmer Frei, a tu su i ostali hitovi koji su Hladno pivo doveli na vrh top lista regiona: Pjevajte nešto ljubavno, Tening za umiranja, Nije sve tako sivo i druge.

Prava poslastica na kompilaciji je saradnja sa neponovljivom Josipom Lisac sa kojom je Mile otpevao pesmu Soundtrack za život.

Ulaznice su puštene u prodaju, samo do četvrtka 1. februara cena ulaznice je 450 dinara, a uz jednu kupljenu kartu druga se dobija besplatno na svim prodajnim mestima Eventima, DD Tickets i Gigs Tixa.


GileMagicBushfotoTeodorLazarevVeca 9. mart 2018. Dom omladine Beograd: Giletove retko svirane pesme Kraftwerk 3D 24. februar 2018. KRAFTWERK 3-D koncert mostarsevdahpromo 14. februar 2018. Mostar Sevdah Reunion: Ljubav, strast i čežnja za Dan zaljubljenih Algiers 1. februar 2018. Bend Algiers u Domu omladine Beograda · · · ·