will smith focus
23. maj
KULTURA · film/TV

Inteligentna i napeta komedija, ali i ozbiljan film koji pokazuje šta sve može da se desi kad nam neko pomuti razum pa izgubimo fokus.

Iskusni prevarant Niki u stanju je da svakog uveri u šta god poželi. Jednog dana na vrata mu pokuca lepa Džes s molbom da je nauči svemu što zna. Njih dvoje se odmah razumeju i ona postaje njegova pripravnica, čak i više od toga.

Bolje od ikoga pre ona savladava tajne zanata, iako je u stvari reč samo o jednoj: Sve se svodi na skretanje pažnje. Mozak je spor i ne može da prati više stvari u isto vreme. Zato ga cimni s jedne, a uzmi mu s druge strane. A upravo će Džes cimnuti Nikija tamo gde je najtanji: dok se on sve više i više zaljubljuje u prelepu plavušu, počeće da gubi fokus i donosi vrlo rizične odluke.

Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City
Cineplexx

Film su režirali Glenn Ficarra i John Requa. Osim Vila Smita u filmu još igraju i Margot Robi (poznata po ulozi u Vuku sa Volstrita) i Rodrigo Santoro.

Bekim Fehmiju 18. februar 2015. Blistavi i strašni Bekim Fehmiu u Trezor omažu u Parobrod bioskopu pedeset nijansi 11. februar 2015. Premijera filma „Pedeset nijansi – siva“ u Sava Centru Asteriks 23. maj 6800. Porodični dan u bioskopima Cineplexx: Asteriks i Obeliks na velikom platnu Ciklus norveškog filma 1. februar 2015. Ciklus norveškog filma u Kulturnom centru Grad