Vis Limunada i šlageri
28. feb
KULTURA · muzika

Vokalno instrumentalni sastav Limunada i disk džokej duo Beogradski šlageri, pozivaju na koncert i igranku. Očekuju vas elegancija, rivijera i festivala, nežnosti šlagera i uzbuđenja rane rock i beat muzike u čudesnom spoju prefinjenosti i razuzdanosti. U doba kada su svirali orkestri a bendovi tek nastajali, kada su muzičari i publika odevali elegantne haljine i odela a izvodile se numere umesto pesama, na evropskim i svetskim rivijerama i festivalima odjekivali su moćni ali nežni zvuci internacionalne zabavne muzike u nastajanju.Taj momenat, krajem pedesetih i početkom šezdesetih godina XX veka, otelotvoren uzbuđenjima šlager i rane rock i beat muzike, ovekovečen filmovima poput La Dolce Vita, Bonjour Tristesse i Ljubav i moda, je čudesni spoj vrednosti i banalnosti i naivne ali poštovanja vredne vere u bolje sutra.

Kc Grad, Braće Krsmanović 4,
Kc Grad
300
Događaj na Facebooku

VIS Limunada, bez nostalgije ali sa žarom, prenosi energiju koja ne gubi na vrednosti čak ni danas. Igranka uz Beogradske šlagere toliko je postala poznata u Beogradu, da je zaista mali broj onih koji još uvek ne znaju o čemu se radi. Većina ljudi na svetu je čula pesmu Do The Locomotion, neki znaju da tu pesmu peva Little Eva, a neki su čuli i obrade koje su snimile Sylvie Vartan, Claudia Mori i Ivanka Pavlović. Ipak, svi znaju da igraju lokomoušn.

Dječaci 27. februar 2015. Dječaci i E-Play nastupaju u Mikser House-u Mark Lanegan u februaru u Beogradu 24. februar 2015. Mark Lanegan Band stiže u Beograd u februaru Kraak&Smaak 26. maj 3200. Kraak & Smaak ponovo u Beogradu! kristali 14. februar 2015. Kristali, Pips Chips & Videoclips i Zoster nastupaju u Beogradu i Novom Sadu · ·