The Hidden Cameras
2. okt
KULTURA · muzika

Kanadski indie-pop bend The Hidden Cameras, predvođen Joelom Gibbom, nastupa u četvrtak 2. oktobra u Kulturnom centru Grad. Trenutno na evropskoj turneji, ova grupa će beogradskoj publici predstaviti svoj poslednji album „Age“ koji je odlično prihvaćen kako kod publike, tako i kod kritičara. Uvek energični i jedinstveni nastupi su zaštitni znak benda koji je ove godine izbacio svoj šesti album.

Osnovan 2001. godine, bend Hidden Cameras je svojim nastupima oblikovao muzičku scenu u Torontu, koja u tom trenutku kao da nije ni postojala. Tokom čitave karijere,  svojim karakterističnim i energičnim nastupima ispituje religiju i slavi seksualnost.

Lokalnu podršku čini bend Nahty, iz Niša, koji će se po prvi put predstaviti beodradskoj publici.

KC Grad, Braće Krsmanović 4
700
Događaj na Facebooku

Joel je potpisao za poznatu izdavačku kuću Rough Trade (Arcade Fire, Belle and Sebastian, My Morning Jacket, Antony and the Johnsons, The Strokes). U međuvremenu se seli u Berlin, gde se pronašao, kao tekstopisac i kao umetnik. Album Age predstavlja njegovo sazrevanje, ne prikazujući šta on jeste, već u šta se pretvorio.

Kulturni centar Grad i City Magazine pokloniće dva puta po dve ulaznice čitaocima sajta. Da biste ušli u konkurenciju za nagradu, potrebno je da napišete u komentarima na ovu vest na našoj FB stranici koji je vaš omiljeni indie-pop izvođač.

Vrelo 27. septembar 2014. Veliki beogradski koncert grupe Vrelo Ana Ćurčin & Dukat 26. septembar 2014. Vodimo vas na koncertni vikend u Gradu: Ana Ćurčin & Dukat/Lemolo Il Divo 19. maj 8800. Večeras: Koncert grupe Il Divo Nova sezona kluba Drugstore 19. septembar 2014. Treća sezona kluba DRUG§TORE Beograd