Barutana techno otvaranje
8. maj
PULS GRADA · clubbing

Jedan od omiljenih “clubbing” prostora na otvorenom, kalemegdanska “Barutana”, ponovo će otvoriti vrata posetiocima ovog vikenda, kada će pravi uvod u novu letnju sezonu dati specijalni dvodnevni “lineup all star” beogradskih tehno DJ-eva. Osam DJ-eva za 2 dana prirediće beogradskoj publici nezaboravan provod i podsetiti ih na sjajne žurke koje su tokom prethodne sezone već imali priliku da posete. Posle gotovo decenijske pauze, najpoznatija urabana letnja pozornica na Kalemegdanskoj tvrđavi, kultna „Barutana“, otvorila je svoje kapije proteklog leta i zabeležila seriju sjajnih žurki. Sezona koja je pred nama doneće još dosta žurki i koncerata za pamćenje. Iskoristite vikend pred vama na najbolji mogući način – provedite ga u prirodi, ali uz odlične muzičke izbore čuvenih beogradskih DJ-eva!

Barutana, Donji Grad, Kalemegdan
Barutana
600
Događaj na Facebooku

Petak, 8. maj, biće u znaku fantastične trojke u sastavu: Marko Nastić, Peppe & Lea Dobričić, dok će u subotu 9. maja nastupiti Speedy, Boža Podunavac, Zwein, Kid Kimi i Vuk Smiljanić. Dakle – 8 DJeva za 2 dana!

Jedinstvene ulaznice za ovaj dvodnevni tehno spektakl u Barutani mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa.

City Magazine deli dva puta po dve karte za žurku koja otvara klub u petak 8. maja, kao i u subotu 9. maja. Da biste ušli u konkurenciju za nagrade potrebno je da napišete u komentarima na ovu vest na našoj FB stranici koga od svetskih ili domaćih DJ-eva želite da slušate ovog leta u Barutani.

Ozric Tentacles 18. jul 7600. Ozric Tentacles prvi put u Beogradu RodHad u Drugstoreu 24. april 2015. Berlin techno u Beogradu: RODHAD u klubu DRUG§TORE DJ Sam Paganini 4. april 2015. Sam Paganini: Omiljeni DJ Adama Beyera i Svena Vatha dolazi u Beograd Addison Groove 4. april 2015. „Mystic Stylez“ predstavlja ADDISON GROOVE · · ·