Xosar
27. nov
PULS GRADA · clubbing

Jedno od najtraženijih imena u svetu okultnog šumskog tehna i spiritualnog hausa danas je Sheela Rahman, američka producentkinja poznatija kao Xosar. Za manje od tri godine i uz pomoć mentora i žive legende holandske scene, Legowelta, Xosar je postala jedno od najzanimljivijih imena ukoliko vas interesuje dinamičan lajv nastup sa pultom sa kog kipi hardver. Xosar će u petak 27. novembra nastupati uživo u beogradskom klubu Drugstore.

Drugstore, Bulevar Despota Stefana 115
600/800
Događaj na Facebooku

Već prvi materijali su joj bili dovoljno dobri da ih objave kultne etikete poput Rush Hour-a i L.I.E.S. da bi odmah potom zaređala izdanja i za Crème Organization i Pinkman etikete nakon čega je ove godine usledio i prvi album “Let Go” na Black Opal etiketi. Njen Boiler Room nastup je 2013. godine pokazao da je reč o veoma harizmatičnom izvođaču koji će uskoro pokazati da ima mnogo više da da od pretpostavke da je jednostvno dobar Legoweltov đak. Xosar je poznata kao zaljubljenica u tigrove i blek metal, i velika je zagovornica paranormalnog što joj može biti od koristi u još uvek nedokučenom prostoru kluba Drugstore. Skoro je pokrenula sopstvenu etiketu Gyrocyre na kojoj je prvo izdanje njen “Show Yourself” EP. Trenutno živi i radi u Berlinu. Podršku će joj pružiti Tijana T, Schwabe i Jan Nemeček.

Andreas Gehm 21. novembar 2015. DJ Andreas Gehm prvi put u Beogradu Kc Grad Ewoks i Tamarinsky 31. oktobar 2015. LYDMOR & BON HOMME (WhoMadeWho) nastupaju za vikend DJ Blawan 17. oktobar 2015. Techno Saturday: Dj BLAWAN prvi put u Beogradu Dance 4 Manya 16. oktobar 2015. Klub Dot se pridružuje akciji “Dance 4 Manya”