zaa
14. nov
KULTURA · muzika

Kruševački ZAA, jedinstvena muzička pojava u regionu, bend koji publika i kritika nazivaju svojevrsnom koncertnom atrakcijom, održaće veliku beogradsku koncertnu promociju svog trećeg albuma „What About“ 14. novembra u Mikser House-u (Karađorđeva 46).

Publika će pored singlova koji su već postali hitovi: „’99 Hope“, „What About“, „I Drive“, „Time“, moći da čuje i sedam potpuno novih pesama, kao i odabrane numere iz celokupne diskografije benda.

Karadjordjeva 46
Mikser House
u pretprodaji 400, na dan koncerta 500
Događaj na Facebooku

Bend koji čine: Sanja Vučić – vokal, Jovan Blagojević – saksofon/blok-flauta, Ivan Đokić – gitara, Tomislav Ilić – bas gitara, Zlatko Petković – bubanj, Zoran Vasić – klavijature, publika i kritika prepoznaju kao svojevrsnu koncertnu atrakciju. Iza sebe imaju više od 200 nastupa u gradovima širom bivše Jugoslavije, a svirali su i u Austriji, Češkoj i Mađarskoj.

Već na početku karijere su ostvarili značajan uspeh, osvojivši treću nagradu na banjalučkom Demofestu (2009), dok su godinu dana kasnije stigli do regionalnog finala prestižnog evropskog festivala Rototom.

ZAA su pored albuma What About objavili još dva studijska albuma: ZAA (2010) i Good Things (2011), kao i dvostruki singl Full Scale Riot/Moonlight (2011) i EP Foot by Foot (2012).

KKN koncerti u Novom Sadu i Beogradu 15. jun 4000. Kanda, Kodža i Nebojša promovišu novi album u Novom Sadu i Beogradu Xiu Xiu 6. novembar 2014. Xiu Xiu nastupaju u Domu omladine John McLaughlin 6. novembar 2014. John McLaughlin u Domu sindikata Vlada Divljan i Ljetno Kino Big Band 1. novembar 2014. Leto u Beogradu sa Divljanom i Kinom – otkazano ·