Zatvaranje festivala Cinema City
28. jun
KULTURA · film/TV

Cinema City su prethodnih dana obeležile čak dve uspešne premijere – film „Čudna šuma“ Sabolča Tolnaija imao je svetsku premijeru, a „Love Hunter: Priče iz njujorškog taksija“ Nemanje i Branislava Bale domaću. Narednih dana publiku očekuje žurka Dunavske festivalske mreže „Best Regional Music Video Award Party“ na kojoj će biti emitovani najbolji muzički spotovi iz regionalne selekcije, a nastupiće i bend E-play.

Amstel Open Air, park pored Skupštive Vojvodine, Novi Sad
Cinema City

U subotu Cinema City zatvara film Loša kosa, pobednik festivala u San Sebastijanu, kao i live nastup Love Huntersa na Amstel Open Airu.

Sedmo izdanje Cinema City internacionalnog filmskog festivala biće zatvoreno u subotu, a prethodne dane obeležile su domaće premijere, prisustvo mnogobrojnih gostiju i njihovi razgovori sa publikom, kao i Industry program za filmske profesionalce i Campus za mlade filmske stvaraoce.

Transformers 26. jun 2014. U bioskopima: „Transformersi – Doba izumiranja“ Chef 26. jun 2014. U bioskopima: „Kuvar“ Pierrot Lunaire Bruce LaBruce 24. jun 2014. UMETNOST#ZAJEDNAKOST: LGBT kvir film Cinema city 24. avgust 9800. Počinje Cinema City u Novom Sadu ·