Zemunski vinski trg
28. jun
U VAZDUHU · agenda

Udruženje Srpsko vino, u saradnji s Beogradskim pijacama, Turističkom organizacijom Beograda, uz podršku Udruženja vinogradara i vinara Srbije, Udruženja somelijera Srbije, Privredne komore Beograda i Sekretarijata za privredu Grada Beograda, i ove godine organizuje Zemunski vinski trg na Velikom trgu u Zemunu. Vinski festival se održava u okviru manifestacije Dan Dunava, i biće otvoren od 18. do 23 časa.

do

U okviru manifestacije, uz podršku Udruženja somelijera Srbije, 27. juna biće održana humanitarna aukcija arhivskih vina, kada će sav prihod ostvaren od aukcije biti uplaćen na namenski račun grada Beograda, za postradale od poplava.

Dan Dunava je manifestacija ustanovljena u Beču 2003. godine, od strane Međunarodne komisije za zaštitu reke Dunav, a od 2004. se svake godine slavi 29. juna u svih 14 zemalja Dunavskog regiona, sa zadatkom da promoviše reku Dunav i racionalnu upotrebu vode.

Organic Live Fest 21. jun 2014. Organic Live Fest u Topčiderskom parku FIFA Ujedinjene strasti 19. jun 2014. U bioskopima: „FIFA – Ujedinjene strasti“ Trka kroz Srbiju 17. jun 2014. Sutra počinje Trka kroz Srbiju Beograd Velograd 14. jun 2014. Beograd Velograd u KC Grad