Sioux svirka garaža i pank
9. apr
KULTURA · muzika

Beogradski sastavi Klotljudi, Šajzerbiterlemon, Šalterski službenik i Going Places nastupiće u subotu, 9. aprila u klubu Sijuks.

Ljubitelji garažnog zvuka moći će da uživaju u beskompromisnoj autorskoj muzici četiri mlada benda, u beogradskom klubu koji neguje alternativni zvuk bez obzira na generacije njegovih autora i kreatora.

Za iskrene ljubitelje rokenrola, one koji ne poštuju ograničenja i veruju u individualnost očekuje se koncert u centru grada koji mladim nadama i stasalim rokerima otvara mogućnost da publici otvoreno i bez ustezanja ispričaju priče o životu i svakodnevici onako kako je oni vide.

Sioux klub, Skadarska 40
Sioux klub
150
Događaj na Facebooku

Poput kakve garažne rsprodaje kako zvanično i glasi naslov ovog događaja provešće nas nekoliko mlađih bendova, tačnije Klotljudi, Šajzerbiterlemon, Šalterski službenik i Going Places. Ukoliko ste zainteresovani da čujete šta mlade snage imaju da poruče svratite u Skadarsku 40, jer će tamo ovog vikenda verovatno biti – glasno i jasno!

cover4 9. april 2016. Jedinstveni omaž Arsenu Dediću u Sava Centru Chris Eckman & The Frictions 8. april 2016. Chris Eckman & The Frictions u Beogradu Škrtice u DKSG 7. april 2016. Besplatan koncert grupe Škrtice Nemanja Radulović 7. april 2016. Dva koncerta Nemanje Radulovića sa Beogradskom filharmonijom · · · · ·