Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

120% užitka sa 30% manje šećera i masti u novom Frikom Highlife sladoledu

AUTOR: CityMagazine 26 Jun, 2020
120% užitka sa 30% manje šećera i masti u novom Frikom Highlife sladoledu

Dobra vest za sve one koji vode računa o zdravoj ishrani i unosu kalorija – više nikada neće morati da se liše deserta zahvaljujući Frikom Highlife sladoledu. Reč je o poslastici neodoljivog ukusa koja sadrži 30% manje masti i 30% manje šećera. To je desert iz kojeg su kalorije dezertirale!

Prefinjen i nežan ukus vanile sa svojom kremastom strukturom omiljen je svim generacijama. Ljubitelji čokolade, koji žele da budu u top formi, takođe sada imaju slatkiš po njihovoj meri – neodoljivog i punog ukusa. Ovaj klasik u svetu deserta sada ima znatno manje masti i šećera.

I dok uživamo u svim čarima Frikom Highlife sladoleda, ne moramo da brinemo o liniji i o tome koliko smo kalorija uneli. Zadovoljstvo bez griže savesti zagarantovano je uz Frikom Highlife sladolede. Na njih računajte i kada pripremate druge poslastice u kojima je sladoled ključni sastojak: voćne salate, kupove, ice kafu… Ubacite u svoje slatke specijalitete nekoliko kugli sladoleda koji je, baš kao i vi, u top formi!

Poslužite svoje goste neodoljivom, a zdravom poslasticom koja je i izvor proteina. Nećete morati da ih ubeđujete da se prepuste slastima deserta jer posle Frikom Highlife sladoleda nema griže savesti. Opustite se i uživajte, počastite sebe i svoje najdraže omiljenom poslasticom posle koje nema griže savesti jer je Frikom Highlife sladoled high na slasti, a low na šećeru i masti.