Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Istinita priča o zdravijim grickalicama od sušenog voća i povrća

AUTOR: CityMagazine 12 Feb, 2020
Istinita priča o zdravijim grickalicama od sušenog voća i povrća

True Story, brend koji domaćem tržištu nudi zdravije grickalice koje se mogu konzumirati bez griže savesti u odnosu na standardnu ponudu, predstavio je ponudu sušenih čipseva od voća i povrća, paradajz u ulju, te instant potaže od povrća. True Story se razlikuje od drugih proizvoda na tržištu po načinu proizvodnje, kao i nutritivnim svojstvima.

„True Story je nastao sa idejom jednostavnosti o zdravoj i ukusnoj hrani, koja će uvek biti pravi izbor“, navode u True Story timu i dodaju: „Naša misija je da inovativnim tehnologijama uz pomoć prirode, omogućimo stvaranje ukusnih i stvarno zdravih proizvoda od suvog voća i povrća“.

True Story proizvodi su prirodni, bezbedni i bez dodataka šećera i aditiva. Čipsevi i potaži nastaju korišćenjem napredne tehnike sušenja, gde se dehidracijom (oduzimanjem vlage) namirnica, potpuno i trajno zaustavlja aktivnost mikroorganizama tj. dugoročno se stabilizuje biološka sadržina hrane. S druge strane, proces sušenja omogućava da sve hranljive materije i dalje budu sačuvane. Posebno se izdvaja True Story čips od sušenog krompira koji se suši na 60 stepeni, sadrži 95.5 odsto krompira, 0.75 odsto maslinovog ulja od komine masline i rafinisanog suncokretovog ulja i tri odsto morske soli. 20 grama sušenog čipsa ekvivalentno je 120 grama nesušenog krompira.

Ostatak portfolia i sve informacije o proizvodima možete pogledati na https://true-story.co/.