Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije
Nova Plazma Plazmastičarnica

Plazma je i u ovoj godini pripremila iznenađenja za svoje obožavaoce – treće izdanje jedinstvene knjige recepata – Plazma Plazmastičarnica 3.0.

Kao i do sada, Plazmastičarnica je pripremljena u saradnji sa izdavačkom kućom Laguna i više nego maštovitim blogerkama – Ana Verebi Đurđević, Mirjana Šmit, Milkica Crevar Sakač, Zorica Lakonić, Olivera Senić, Nevena Zelunka Cvijetić i Milica Šumaković.

„Nova Plazmastičarnicavam daje kreativne ideje za neobične Plazma poslastice. Nadamo se da ćete se koristeći ovu knjigu pre svega zabaviti, a potom i naučiti nešto novo. Ne zaboravite da je vaša Plazmastičarnica tu kao smernica i da je svaki recept samo početak uživanja u neponovljivom Plazma iskustvu. Bilo da je vaš ritual jutro, opuštanje uz društvo, ili su vam potrebne ideje za rođendane, Plazmastičarnica 3.0 je tu da u potpunosti odgovori na vaš omiljeni ritual. Naša želja je da vas inspirišemo, podstaknemo vašu kreativnost, a da vam pri tome ostavimo dovoljno prostora da se igrate i eksperimentišete, jer sa Plazmom nikada nećete pogrešiti“, poručuju iz kompanije Bambi.

Napoleon torta sa kremom od Plazme

Plazmastičarnica je tu da vam otkrije nove i uzbudljive načine uživanja u neponovljivom i jedinstvenom ukusu vašeg omiljenog keksa. Novu Plazmastičarnicu možete pronaći na policama Laguna i Delfi knjižara.

Naslovna fotografija: Čokoladni mus sa Plazmom