Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Otkrivamo jednu tajnu – dan ima 25. sat! Delimo poklone

AUTOR: CityMagazine 02 Dec, 2019
Otkrivamo jednu tajnu – dan ima 25. sat! Delimo poklone

Ne sećate se kada ste poslednji put imali vremena za sebe i sve ono što vas ispunjava, a nije obaveza? Odlučili smo da sve ljubitelje kafe u Srbiji inspirišemo da prepakuju rutinu i da se zajedno borimo protiv izgovora poput „nemam kad“ tako što ćemo ih nadahnuti i pomoći im da osvoje dodatni sat za sebe i osećaju se bolje.

Zato smo pokrenuli veliki Doncafé Moment benefit program. Nazvali smo ga 25. sat upravo po tom izmaštanom dobu dana, kada se dešava samo ono što želimo.

U našem novom poklon setu očekuju vas 2×200g Doncafé Moment special edition 25. sat i jedinstvena poklon šoljica sa motivacionom porukom. Svaka kesica Doncafé Momenta iz poklon pakovanja u sebi ima kodove, koji se pretvaraju u momente, zahvaljujući kojima možete odabrati jedinstveni poklon za sebe u Doncafé Moment benefit programu. Sve informacije očekuju vas na sajtu www.25sat.rs.

Dragi džezveri, zgrabite svoj 25. sat. Doživite momente koji se pamte!

5 najbržih čitalaca koji u komentarima na ovu vest na našoj FB stranici napišu kako bi iskoristili 25. sat u toku dana nagrađujemo novim Doncafé Moment poklon pakovanjem.