CM Montenegro

PDF

Imamo čast i zadovoljstvo da vam predstavimo City Magazin Montenegro. Pred vama je besplatan magazin za urbanu kulturu koji već osam godina uspješno izlazi u Srbiji, a od aprila ove godine i u Crnoj Gori. Naša misija je da vas obavještavamo o svim kulturnim i umjetničkim dešavanjima u Crnoj Gori, bilo da ovdje živite ili ste turista koji traga za zanimljivim mjestima, ljudima i događajima.

Crna Gora ima mnogo toga da ponudi, ne samo ljeti već tokom cijele godine bilo da ste u potrazi za ludim provodom, turističkim atrakcijama ili želite da upoznate njenu bogatu tradiciju i kulturu. Zato vas pozivamo da krenete sa nama u uzbudljivu avanturu. Možete nas pronaći širom Crne Gore na više od 240 mjesta naših partnera. Pronađite svoj primjerak City Magazina Montenegro, vašeg vodiča za urbana dešavanja.

U međuvremenu, prelistajte prvo crnogorsko izdanje City Magazina u PDF-u ovde.


City Magazine #155 # 155 City Magazine// Fina Tišina CM #154 naslovnica Reebok #154 City Magazine // Šok City Magazine 153 # 153 City Magazine // Novine CM 152 naslovna # 152 City Magazine // Novi vetrovi ·