Naslovna City Magazin #151

PDF

Sigurno znate onu izlizanu rečenicu da sreću ne primećujemo dok je tu, tek je spoznamo posle, kad prođe. Taj danak neiskustvu ne plaćam već godinama jer volim, s vremena na vreme, a pogotovo pred kraj godine, da se prisetim svih lepih i onih manje lepih trenutaka koji su mi se desili.

Premotavam film, nižu se lepi, ružni ili neki sasvim obični događaji. Ređaju se ljudi, prilike, emocije, poneko putovanje. Napravim ja tako mali film u svojoj glavi, pogledam ga i po nekoliko puta, dodam i oduzmem ponešto, do konačne verzije. I tako zapamtim tu godinu, to parče života. Tako znam šta sam radila i gde sam bila i kako mi je vreme prošlo. Zima je generalno doba u kom uživam, želim da nam padne i sneg, sa njim je svet čaroban (tako ga retko imamo da hejteri nemaju pravo žalbe!!!). Novogodišnje ludilo me istina ne hvata kao ranije, ali daleko od toga da ga nema. Radujem se Novoj godini. Pre neki dan čujem da bi nova 2017. mogla da bude dobra godina jer je zbir cifara jedan, a jedinica označava novi početak. E pa neka tako i bude!

Izašao je novi broj City Magazina, a vi ga u PDF formatu možete preuzeti ovde.


City Fashion 2 #2 City Fashion City Magazine #150 # 150 City Magazine // Tehnologija City Gourmet jesen 2016 City Gourmet: Džentlmeni i put oko sveta 149. izdanje City Magazine # 149 City Magazine // Standard · ·