CM 152 naslovna

PDF

Gledajući šta smo posijali u 2016. godini, žetva 2017. biće zaista interesantna. Prošla godina bila je godina velikih promena, pre svega na političkom planu, svet je provirio iz utvrđenih okvira. Desilo se što i najveći magovi statistike i predviđanja nisu verovali – Brexit i rezultat predsedničkih izbora u SAD. Jasno je da duvaju neki novi vetrovi, pa da vidimo šta će doneti.

Vetar bi dobro došao i medijskom prostoru, ako mene pitate. Dobrih i pravih vesti je malo, kao da svi namerno rade da ubogog čoveka još više slude. Hajde što više ne može jasno da se razlikuje istina od laži, već se tako dugo i sistematski stvara strah – od bolesti, od ratova, od tehnologije, tu su teorije zavere, bombastični naslovi sa brojem mrtvih, teroristički napadi… Kao da lepe vesti više nikome nisu interesantne. Kad bi čovek za ozbiljno uzimao sve vesti, otišao bi do đavola. Čije mi probleme brinemo dok nam naši životi promiču?

Izašao je novi broj City Magazina, a vi ga u PDF formatu možete preuzeti ovde.


Naslovna City Magazin #151 # 151 City Magazine // Glory days City Fashion 2 #2 City Fashion City Magazine #150 # 150 City Magazine // Tehnologija City Gourmet jesen 2016 City Gourmet: Džentlmeni i put oko sveta ·