City Magazine 153

PDF

Praznično jutro, kafa i novine. Čitamo svako svoje, a ono što nam se učini interesantno ili dovoljno glupo, pročitamo naglas, da bi mogli da komentarišemo. Jedan od izgovorenih naslova bio je „Volim svoj život”, uz komentar kakva prepotencija. Nije prepotencija, pomislim, nego zdrav odnos prema životu jer svakako mislim da život treba voleti.

Trebalo nam je još materijala za diskusiju pa je pročitan veći deo teksta. Jasno se videlo da se ovom važnom filozofskom pitanju pristupilo iz krajnje trivijalnih i prizemnih razloga. Ona misli da ima sve, uzlaznu karijeru, putovanja, lovu, poznate prijatelje… I eto podelila je sa svetom da voli svoj život. Šta tu nije u redu? Mislim se ja, sestro slatka, nemaš pojma. Da li bi ga volela i bez tih aviona, kamiona? Raspravljali smo se sve do ručka, svašta se tu ispričalo. Kulminacija se desila kad mi je postavljeno pitanje zašto ja volim svoj život. Pa zato što imam nekoga sa kim mogu da čitam novine i da posle o tome satima raspravljamo.

Izašao je novi broj City Magazina, a vi ga u PDF formatu možete preuzeti ovde.


CM 152 naslovna # 152 City Magazine // Novi vetrovi Naslovna City Magazin #151 # 151 City Magazine // Glory days City Fashion 2 #2 City Fashion City Magazine #150 # 150 City Magazine // Tehnologija