CM #154 naslovnica Reebok

PDF

Šok je prošao, ali ne i neverica. Mi, generacija 1977. punimo četrdeset godina. Ne znam otkud toliko iznenađenje, jer se poslednjeg dana svoje tridesetdevete godine uopšte nisam čudno osećala. Koliko sutra, kao da je neko mačem presekao moj život. Ništa se nije promenilo, ništa se nije desilo, ali kao da jeste.

Sve je još čudnije, s obzirom na to da za godine nikad nisam marila, da se svog osamnaestog rođendana jedva sećam, a tridesetog se na primer uopšte ne sećam. Vidim da nije to samo meni tako, moja generacija piše postove, a i pričamo uživo o tome (izlazimo – kako se to nekad govorilo) o tim famoznim četrdesetim. Povodom toga (malo prepotencije, pa šta!) u ovom broju ima jedan odličan intervju o toj 1977. godini. Ispostavilo se da smo rođeni u jednoj specifičnoj godini na globalnom planu i da su ta dešavanja obeležila naš život, bez toga da smo se mi išta pitali. Uostalom, pročitajte i uverite se.

Izašao je novi broj City Magazina, a vi ga u PDF formatu možete preuzeti ovde.

City Magazine 153 # 153 City Magazine // Novine CM 152 naslovna # 152 City Magazine // Novi vetrovi Naslovna City Magazin #151 # 151 City Magazine // Glory days City Fashion 2 #2 City Fashion · · ·