City Magazine #155

PDF

Proleće je u Beograd donelo buku. Svi viču, to se oseća čak i preko ekrana, pošto se sada u velikoj meri tako družimo. Svoje misli saopštavamo glasno, vikom, odlučno, kao mačem. Šljus! Odlučujemo, presuđujemo, ubeđujemo. Agresija. Tako je čini mi se gde god da se okrenem.

Delimo se na one za i one protiv, što je normalno, ali svoje stavove branimo peneći čak i kad nas niko ne napada. Odmah se trubi, psuje, ne zastajemo, ne gledamo. Osmehe, opuštenost, ljubaznost, čarobne reči poput molim te, izvoli, hvala, izvini, pa gde to još možete videti i čuti? Samo kod dece koju još poneki odrasli uče lepom ponašanju. I kod nekih odraslih, čast izuzecima. Zato mislim da ako nemaš dovoljno širine nego kad progovoriš moraš nekog da ujedeš, nešto nekome „objasniš‟ , a u stvari ga uvrediš – bolje ti je da ćutiš. Jer tišina je zdrava za uši. A i može na kraju da ispadne mnogo glasnija nego sva ta buka.

Izašao je novi broj City Magazina, a vi ga u PDF formatu možete preuzeti ovde.


CM #154 naslovnica Reebok #154 City Magazine // Šok City Magazine 153 # 153 City Magazine // Novine CM 152 naslovna # 152 City Magazine // Novi vetrovi Naslovna City Magazin #151 # 151 City Magazine // Glory days · ·