City Magazine #160

PDF

Septembar je uvek novi početak. Kao Nova godina, ali nema taj status. Čak naprotiv, dok se novogodišnje slavlje podrazumeva, septembar je neopravdano omrznut kao mesec kada se sa letnjeg plandovanja vraćamo uobičajenim obavezama.

Za mene je to potpuno pogrešno. Ne razumem ljude koji ne vole povratak tamo gde provode najviše vremena – ne vole svoju kuću, svoje prijatelje, svoj posao… Zato me i nervira to stalno kukanje. Oni koji ne kukaju imaju potrebu da maltretiraju druge ljude tako izražavajući sospstveno nezadovoljstvo. Ne volem i tačka.

Zato je septembar mesec novih odluka. Mesec kada stvarno treba da donesemo odluku da ćemo biti bolji, uspešniji, pozitivniji. Letnji odmor je san, septembar je povratak u stvarnost, u naš svakodnevni život, a na nama je da ga učinimo lepim. Važno je da se svi potrudimo.

Izašao je naš novi broj, preuzmite ga u PDF formatu ovde i prelistajte odmah.


City Magazine Montenegro 3 #3 City Magazine Montenegro// Odmor City Magazine #159 #159 City Magazine // 97 preporuka za leto Naslovna 158 # 158 City Magazine // Avijatika City Magazine 157 # 157 City Magazine// Susreti