City Magazine #161

PDF

Ne govorim o godišnjim dobima i tim trivijalnim promenama, koje nas gotovo svaki dan uzdrmaju jer smo tako skrojeni da funkcionišemo po utabanim stazama. Nisu to suštinske promene, ništa se tu bitno ne desi sem što se malo po malo, kao ona žaba koja se kuva u loncu, navikavamo i menjamo, ne uključujući previše mozak. Jer važno je funkcionisati, terati napred. Pravo da vam kažem, od takvih promena najviše strahujem.

Pričam o onome što se zovu životne prekretnice, ono što vas suštinski promeni, odmah, iz temelja. Onaj trenutak za koji znate da posle njega niste više ista osoba koja ste bili. Prava je sreća kad su ti trenuci neka sreća – neki lep događaj koji vam se desi ili ga sami isplanirate. Kad je to iskustvo koje vas tera da mislite, da postanete bolji, koje vas oplemeni. E to su prave promene, njih nema mnogo u životu, a kamo sreće da ih ima više. Znate one ljude za koje kažu da su živeli tri života za vreme svog jednog. To su takva iskustva. I ona su veoma, veoma bitna. Jer kao što neko reče: „samo se kreteni ne menjaju“.

Izašao je naš novi broj. Preuzmite ga u PDF formatu i prelistajte odmah.


City Magazine #160 # 160 City Magazine // Septembar City Magazine Montenegro 3 #3 City Magazine Montenegro// Odmor City Magazine #159 #159 City Magazine // 97 preporuka za leto Naslovna 158 # 158 City Magazine // Avijatika