City Magazine 163

PDF

Ovih dana osećam se kao učesnik u nekom kvizu, s tim što ni na jedno pitanje ne znam odgovor. Šta ćeš za Novu godinu? Ne znam. Da li putujete negde za slobodne dane? Ne znam. Kad ćemo da idemo na kafu? Ne znam. Šta ćeš sutra za ručak? Ne znam. I tako dalje, pitanja samo naviru, a ja odgovore nemam.

Pripisujem to umoru, od svakodnevnog tempa i ljudi. Ionako me nervira taj stav da sve mora da bude spektakularno isplanirano i ako ste samo i pomislili da dane praznika provedete u miru i tišini svog doma, sa svojim najbližima, bez nekog posebnog plana – odmah niste dovoljno atraktivni za okolinu. A ja se nekako baš tome radujem. Uđemo u Novu godinu na brzinu, žureći da uradimo sve što se može u staroj, kao da već 2. januara sve neće biti isto kao i u staroj godini. Gužve u saobraćaju, kupovina, žurba da se sve završi… Jedva čekam te prve, lenje dane Nove godine. To je Nova godina za mene. Onda se možda i pokrenem za akciju, ali tek posle par dana pravog odmora. I da, ne znam šta da vam poželim i ne znam kakva će biti Nova godina. Možda u januaru budem imala više sreće sa pitanjima.

Stigao je novi broj City Magazina, poslednji u ovoj 2017. i prvi u 2018. godini (kako se uzme), a vi ga listajte na kraju stare i početku nove u PDF izdanju ovde!


CM Montenegro 4 City Magazine Montenegro #4 // Novi planovi City Gourmet City Gourmet #12 // Ne bi dosta dok ne osta #162 City Magazine // Iskušenja #162 City Magazine // Iskušenja City Magazine #161 #161 City Magazine // Promene · · · ·