#171 City Magazine

PDF

Dragi naši čitaoci, kao što vam je već dobro poznato, naš letnji broj je uvek prepun savršenih predloga mesta i stvari sa kojima se možete upoznati dok je sunce u zenitu. Računajte da je ovo leto neobično, ali da je ono jedino koje ćemo imati ove godine, zato ga prigrlite takvo ćudljivo kakvo jeste i pružite mu priliku da vas zagreje čak i kada vam priredi letnji pljusak.

U 171. broju City Magazina, za vas smo pripremili čak 109 predloga šta da vidite, gde da idete, šta da radite, probate i od vas očekujemo da nam dojavite ako vam se nešto posebno dopalo. Dobre stvari se uglavnom dele, a mi sa vama delimo dobre ideje!

I, verovatno se pitate zašto broj predloga nije ni 100 ni 110, već ona devetka? Ako ste ovo primetili, imate odličnu moć zapažanja. Računamo da onaj jedan koji devetom nedostaje da postane deseti vi već imate. Sigurno postoji jedan dobar predlog koji ste spremni da podelite sa svojim prijateljima, a možda i sa nama. Ako je tako, znate gde možete da nas sretnete, zar ne?

Ali pre toga, mi sa vama delimo novi letnji broj i nadamo se da će vam ovo leto biti bogato, baš kao što je naš City Magazine!

City Magazine 170 #170 City Magazine // Disanje uđaji City Magazine 169 #169 City Magazine// Letnji stil City Gourmet 13 City Gourmet #13 // Uživanje City Magazine 168 #168 City Magazine // Turista · · ·