Naslovnica 174

PDF

Kada se brinete, ili ste u nekoj neizvesnosti, teškoj situaciji, dobre vesti su kao neko čudo koje vas je zadesilo i probudilo nadu da će sve na kraju biti u redu. Iako su čuda retka, svaka dobra vest, i ona najmanja je blagotvorna i daje neverovatnu snagu i podstrek. A kad to imate sve je lakše. Kada to imamo u vidu, ja eto ne znam šta je to u ljudima što ih tera da seire nad lošim vestima, da izvrću, da gledaju ružnu stranu svega.

Pa nije to „jedno loše” što se desilo cela slika. Ima nešto veće od toga, ima neki širi kontekst Na kraju ima neko dostojanstvo kako se reaguje na loše vesti i ružne događaje, promišljene reakcije i na kraju potenciranje, baš u tom trenutku kad je loše, svega dobrog što je bilo i što može biti. Onda se i ružni događaji ne gledaju samo iz tog „ružnog ugla”, nego iz nekog koji može sve to ružno preokrenuti i dati drugu perspektivu događajima. Mislim da je mnogo, previše ružnih vesti oko nas, a kad bismo se malo skoncentrisali i prestali da ih potenciramo videli bismo koja je moć dobrih vesti.

Dobre vesti su na žalost u drugom planu. Novi broj City Magazina je upravo izašao, čitajte ga u PDF izdanju OVDE!


City Gourmet 14 City Gourmet #14 // Magija City Magazine 173 # 173 City Magazine// 10 godina ljubavi City Magazine 172 #172 City Magazine // Škola #171 City Magazine #171 City Magazine // 109 Preporuka za leto · · · · ·