Naslovna_City_Magazine_176

PDF

Ukrademo, kad god možemo, nas dve sat ili dva, da se vidimo, najčešće popijemo kafu. Pre podne, u nekom vremenskom procepu koji organizujemo samo za nas. Nekad uspešno jer sedimo na miru i pričamo bez prekidanja. Nekad telefon zvoni neprekidno, pa moramo i da se rastanemo pre nego što je to uopšte u redu.

Znamo se ceo život tako da je kontekst poznat, nema tu šta puno da se objašnjava. Slične smo, a znamo i u čemu se razlikujemo pa znamo da ćemo dobiti jedna od druge punu podršku. Podrazumeva se na primer da smo tako vaspitane da prvo sebe smatramo odgovornim za ono što nam se dešava. Za dobre stvari smo mi zaslužni, a za loše opet mi jer nismo dobro videli, procenili, nismo se zaštitili, itd. Ima bar 30 godina kako nam ta teorija funkcioniše. Sve do pre neki dan kad ona meni kaže – jeste, funkcioniše to. Ali samo kad si okružen normalnim ljudima. Inače, to uopšte ne radi, nego služi da se normalan čovek sekira zbog drugih budala. I da znate da je, ako ste se ikad pitali, 100 posto u pravu.

Izašao je novi broj City Magazina, a vi ga u PDF formatu možete preuzeti ovde.


175 naslovna #175 City Magazine // 300 čuda Naslovnica 174 #174 City Magazine // Moć dobrih vesti City Gourmet 14 City Gourmet #14 // Magija City Magazine 173 # 173 City Magazine// 10 godina ljubavi · · ·