City_Magazine_177_naslovna

PDF

Svi vi koji ne volite zimu, koji kukate na sneg i hladnoću, bljuzgavicu i vetar – mislim da možete da odahnete. Buđenje iz zimskog sna, za vas koji ste zimu prespavali, može da počne. Buketići visibaba se već prodaju na ulici, čak su i neke bašte bojažljivo primile prve goste oko podneva, kad sunce ogreje.

Vreme je da se trgnete, ova godina će proleteti, nemojte da je propustite. Otvoren je Sajam turizma, počinje Fest, Guitar art festival… I ova godina će imati svoje trendove, izaberite onaj koji vam odgovara ili smislite neki svoj. Pročitajte i pogledajte šta su odgovorili poznati ljudi o tome zašto su kreativni, kako su u tome uspeli. I nemojte da o tome samo pričate – uradite to o čemu pričate, o čemu sanjate. Budite kreativni u svojoj svakodnevici, dok kuvate, vaspitavate decu ili se družite sa prijateljima. Često citiram jednu pametnu ženu koja kaže ovako u trenucima kad joj je lepo: mi živimo kako mi hoćemo, a seljaci kako selo kaže.

Izašao je novi broj City Magazina, a vi ga u PDF formatu možete preuzeti ovde.


Naslovna_City_Magazine_176 #176 City Magazine // Odgovornost 175 naslovna #175 City Magazine // 300 čuda Naslovnica 174 #174 City Magazine // Moć dobrih vesti City Gourmet 14 City Gourmet #14 // Magija · · ·