City_Magazine_183_naslovna

PDF

Dragi naši, stigao nam je još jedan avgust, pomalo nestabilan i nesiguran, baš kao i svi mi ponekad. Gde god da ste, ne dozvolite da vam čekanje idealnog trenutka poremeti planove za zanimljive aktivnosti i uživanje, već iskoristite baš svaki. Mi smo tu da vam pomognemo svojim tradicionalnim preporukama.

Ovoga puta ima ih 85, od svake sorte i fele, što bi rekli. Bilo da tražite ideje za putovanje, savete za negu kože po suncu, ili literaturu za plažu, sve to imamo. Nismo zaboravili ni gradske aktivnosti i aktuelnosti, tako da smo uključili preporuke za neka zanimljiva dešavanja iz raznih sfera, muzičke, filmske, stripske, kao i sfere performansa.

Pored preporuka, čeka vas i jedan zanimljiv intervju sa Ivanom Medenicom, kao i kratki istorijat sportskog dešavanja koje trenutno željno iščekujemo – Svetskog prvenstva u košarci. Uz sve to trebaće vam i nešto da pojedete i popijete, naravno, a tu isto imamo šta da predložimo. To svakako nije sve što smo pripremili, a ako smo ipak nešto zaboravili, javite nam na dobro poznatoj adresi.

U međuvremenu, uživajte u avgustu i 183. broju City Magazina, koji u PDF formatu možete preuzeti ovde.


City_Magazine_182_ #182 City Magazine // Leto na pruge City_Magazine_181_page-0001 #181 City Magazine // Mreža City_Gourmet_15_ City Gourmet #15 // Navike City_Magazine_180_1 #180 City Magazine // Carevi · · · ·