City Fashion 2

PDF

Imala sam nedavno neke svečane prilike, pa sam malo protrčala po radnjama, više informativno nego detaljno. Prijatno sam iznenađena, mogla sam da potrošim brdo para za kratko vreme, što je retko slučaj. Svidelo mi se i dugo i kratko i plisirano i šljokičasto i elegantno, svedeno. Ništa nisam kupila, ali sam se za priliku „namunjila‟, kako se i tražilo. I bilo je baš lepo.

Zato apelujem da se ponovo vrate, sa vremena na vreme, ti dres kodovi, balovi, duge haljine, svečana toaleta na koncerte i premijere. Da se zna šta je svečano oblačenje, da se muškinje i ženskinje nateraju da budu lepi, elegantni, uglađeni. Jer lepa haljina traži lepu frizuru, frizura šminku, i cipele moraju biti odgovarajuće, a onda i čarape… Pa ešarpa, parfem, damska tašnica, pa neko da vas vozi i vrati kući. Pa pravo držanje, lepi maniri. Ma divota. Znam šta mislite – nemate to u ormaru, vi sve nešto za svaki dan. Ali kad se prokopa malo dublje, uvek je tu neka suknja, svečana majica, pa onda krene zvanje drugarica, zajedničko kopanje po ormarima, isprobavanje. Dakle, da zaključim, ko god ima neku priliku, ili je tako u mogućnosti, molim neka propiše elegantni dres kod, da vidite kako ste vi i vaši prijatelji – lepi!

Naše drugo City Fashion izdanje je tu, preuzmite ga u PDF formatu i odmah prelistajte!


City Magazine #150 # 150 City Magazine // Tehnologija City Gourmet jesen 2016 City Gourmet: Džentlmeni i put oko sveta 149. izdanje City Magazine # 149 City Magazine // Standard City Magazine 148 cover # 148 City Magazine // Praktičnost ·