City Magazine Montenegro #2

PDF

Vrijeme putovanje počinje i svi smo u dilemama gdje otići. Nije to samo izmjestiti se na deset dana iz kuće i odmoriti se. Riječ je o stvaranju uspomena, najbolji odmori ostaju u sjećanju i mnogo godina poslije. I naravno zamišljajući tu idealnu destinaciju, razmišljam šta sve treba jednom čovjeku. Možda su to stara, provjerena mjesta, gdje smo nekada davno bili i gdje prosto znamo šta nas čeka, tu negdje u komšiluku.

Možda su to morski gradići od kojih svaki krije neobičnu istoriju, staru arhitekturu, živopisne legende. Da li je to možda zabava, festivali i događanja koja će nas obogatiti. Ili je to božanstvena priroda, visoke planine, brze rijeke, vazduh i zvjezdano nebo koje će nas podsjetiti da smo dio svijeta i svemira. Eto šta sve treba jedan odmor da nam da. Zato prekrižite izvikane destinacije i duge letove i pažljivo pogledajte šta smo pripremili u ovom broju City Magazina Montenegro. U PDF-u ga prelistajte odmah ovde.

City Gourmet City Gourmet: Leto City Magazine 156 # 156 City Magazine// Superlativ CM Montenegro # 1 City Magazine Montenegro City Magazine #155 # 155 City Magazine// Fina Tišina · · ·