City Gourmet

PDF

Leto nam donosi prave kulinarske izazove. Priroda je više nego izdašna i to sve do kasne jeseni, voće i povrće i pored svih hemija i veštački izazvanih količina i veličina, ipak ima sočan i pun ukus. Leti pijemo lagana pića, stižu i odmori na kojima se opuštamo, uglavnom uz piće i iće. Tu je i sladoled, bez kog ne prolazi gotovo ni jedan letnji dan. Dakle gastronomsko uživanje, koje nam je dostupno gde god da se okrenemo.

U gastronomiji je teško biti veran – jednoj kuhinji, jednom načinu ishrane… Čovek ne može a da ne luta od azijske do naše tradicionalne kuhinje na primer, i to od doručka do ručka. Trud da se lagano hranimo tako lako zameni vruć burek i jogurt u ranim jutarnjim satima. I nešto mislim, ako smo odlučili da budemo verni svojim uverenjima, pogledima na svet, ljudima oko sebe, u jelu imamo slobodu da probamo sve što želimo. Nije li to super?

Naše novo izdanje City Gourmet je upravo objavljeno. U PDF-u prelistajte ga odmah ovde!

City Magazine 156 # 156 City Magazine// Superlativ CM Montenegro # 1 City Magazine Montenegro City Magazine #155 # 155 City Magazine// Fina Tišina CM #154 naslovnica Reebok #154 City Magazine // Šok · · · ·