CM Montenegro 4

PDF

Kao što možete videti u ovom broju City Magazina Montenegro, primorski gradovi nisu interesantni samo u toku letnje sezone. Oni zapravo žive preko cele godine, a posebno tokom novogodišnjih praznika. Ako niste ljubitelj skijanja, ekstremno niskih temperatura i snega do pojasa – onda je Crna Gora idealno mesto da u velikom stilu dočekate novu 2018. godinu. I dok ovo pišem, zaprepastim se da je već na pragu ta 2018, a da nismo primetili kako je u galopu nestala 2017.

Život je sve brži, pa i vreme prolazi mnogo brže nego što naš um može da preradi sve ono što nam se dešava.

Nadam se da ste ipak proteklu godinu iskoristili na dobar način, da u sledeću nosite više pozitivnih nego negativnih iskustava i da ste bar malo pametniji. Predlažem da poslednje dane stare godine iskoristite da napravite okvirni plan za ono što želite da ostvarite u sledećoj godini i da sebi obećate da ćete dati sve od sebe da se on i ostvari.

Izašao je novi broj City Magazine Montenegro, a vi ga odmah možete prelistati ovde!


City Gourmet City Gourmet #12 // Ne bi dosta dok ne osta #162 City Magazine // Iskušenja #162 City Magazine // Iskušenja City Magazine #161 #161 City Magazine // Promene City Magazine #160 # 160 City Magazine // Septembar · · · · ·