Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

5 sati u Ermitažu: Apple objavio fantastičan video iz poznatog ruskog muzeja

AUTOR: CityMagazine 17 Mar, 2020

Budući da je većina zemalja u karantinu zbog pandemije korona virusa, male su šanse da ćete uskoro biti u prilici da otputujete negde. Ako ste, međutim, planirali da posetite muzej Ermitaž u Sankt Peterburgu, sada postoji alternativa koja ne uključuje guranje u redovima na ulazu sa drugim turistima i ljubiteljima umetnosti.

Naime, kompanije Apple je objavila fantastičan video snimljen iPhone-om u ovom muzeju koji traje skoro 5 i po sati! U pitanju je dugometražna reklama koja je napravljena sa ciljem da promoviše trajanje baterije iPhone 11 pametnog telefona. Video je snimljen u jednom dugom kadru, a za njegovu režiju je bio zadužen Aksinja Gog.

Tokom ove svojevrsne šetnje Ermitažom moći ćete da vidite luksuzne prostorije nekadašnje carske palate, prelepe hodnike sa umetničkim delima na svakom koraku, čak 43 galerije sa delima starih majstora kao što su Rembrant, Karavađo, Rafael i Rubens, nekoliko plesnih tačaka u velikim salama ovog zdanja i, na kraju, koncert ansambla ruskog kompozitora Kirila Rihtera.

Kompletan video je dostupan iznad ovog teksta. Iskoristite ove dane samoizolacije da ga pogledate i uživate u lepoti ruske i svetske umetnosti.

Izvor: Colossal