Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Svakodnevni život pre i posle pandemije na zabavnim ilustracijama

AUTOR: CityMagazine 28 Nov, 2020
Svakodnevni život pre i posle pandemije na zabavnim ilustracijama

Svi već znamo da ova godina uopšte ne ide onako kako smo zamislili i da su mnoge navike morale da se promene usled pandemije korona virusa. I dalje se trudimo da život ne stane i da iskoristimo sve ono što je moguće, a opet, stiže nam puno loših vesti i nepovoljnih sledova događaja. Kako ne poludeti u toj situaciji i čemu se posvetiti?

Odgovor na ovo pitanje svako mora da pronađe za sebe, jer se svi razlikujemo, drugačije shvatamo i podnosimo aktuelnu situaciju, pa se tako neko okreće porodici, započinje lako održive hobije, uči novu veštinu, ili nešto treće. Umetnici su ovde posebna kategorija, jer inspiracija mora nekako izaći na površinu, što povremeno može biti i prednost. Dizajnerka Irina Blok je jedan od mnogih praktičnih primera za to.

Ona je odlučila da započne niz ilustracija o tome kako se život pre i posle pandemije razlikuje, ali sa vedrijim pogledom na sve to. To je u početku bio način da sama sebe oraspoloži i oslobodi se stresa, ali je naišla na mnoge pozitivne reakcije i nastavila da svaki novi rad deli na društvenim mrežama. Sigurni smo da se i sami možete prepoznati u barem nekim od ilustracija koje možete videti u galeriji ispod teksta, a za više njih, zapratite Irinin Instagram nalog.

Izvor: My Modern Met

Ilustracije: Irina Blok