Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

5 filmova kojima se najviše radujemo u 2019.

AUTOR: CityMagazine 06 Jan, 2019
5 filmova kojima se najviše radujemo u 2019.

Završili smo sa filmskom 2018. Pogledali smo ostvarenja koja su nas zanimala, sumirali utiske i, naravno, napravili godišnje liste. Sada je vreme da se pripremimo za 2019.

Sledećih pet najavljenih filmova nam ulivaju nadu da će i ova godina biti jednako zanimljiva za ljubitelje sedme umetnosti kao i prethodna. Pogledajte koji su po nama najiščekivaniji filmovi u 2019.

1. The Irishman

Robert de Niro i Martin Skorseze na snimanju filma „The Irishman“

Robert de Niro i Martin Skorseze na snimanju filma „The Irishman“

Filmski sladokusci se raduju svakoj saradnji glumca Roberta de Nira i reditelja Martina Skorsezea. Njihov novi film The Irishman o Frenku Širanu, članu sindikata sa mafijaškim vezama koji je tvrdio da je odgovoran za ubistvo američkog sindikalnog vođe Džimija Hofe, će izaći u drugoj polovini godine. U filmu ćemo još gledati Harvija Kajtela, Ala Paćina i Džoa Pešija.

2. The Woman in the Window

Ejmi Adams će biti zvezda filma „The Woman in the Window“

Ejmi Adams će biti zvezda filma „The Woman in the Window“

Popularni roman Žena na prozoru A. Dž. Fina će u 2019. dobiti svoju filmsku adaptaciju. Glavna uloga je poverena Ejmi Adams. Ona će tumačiti Anu Foks, dečjeg psihologa koja će u trenutku špijuniranja komšijske familije primetiti odigravanje zločina. Osim nje, u filmu još glume Geri Oldman i Džulijen Mur, dok je za režiju zadužen Džo Rajt. Premijera je rezervisana za 4. oktobar.

3. The Lion King

Poslednjih godina smo gledali igranu verziju Lepotice i zver i Knjige o džungli, a u 2019. Dizni je za nas spremio novog Kralja lavova. Naravno, budući da u priči figuriraju samo životinje, film će biti urađen mahom uz pomoć specijalnih efekata. The Lion King će izaći 19. jula.

4. Once Upon A Time In Hollywood

Leonardo Dikaprio i Kventin Tarantino

Leonardo Dikaprio i Kventin Tarantino

Once Upon A Time In Hollywood će biti prvi film Kventina Tarantina nakon pauze od nekoliko godina i izlaska vesterna The Hateful Eight (2015). To bi bilo dovoljno da kod nas probudi očekivanja u vezi ovog ostvarenja, ali kada tome dodamo i činjenicu da se Bred Pit i Leonardo Dikaprio nalaze u glavnim ulogama, ne ostaje nam ništa drugo nego da se molimo da 26. jul (datum premijere) dođe što pre. Inače, film se dešava 1969. u Los Anđelesu, u isto vreme kada su se dogodila stravična ubistva glumice Šeron Tejt i njenih četiri prijatelja od strane članova bande Čarlsa Mensona.

5. Us

Nakon velikog uspeha filma Get Out, njegov autor Džordan Pil je odlučio da nas počasti još jednim hororom. Film Us prati jednu porodicu koja je otišla na odmor sa prijateljima u kuću na plaži. Tamo će se, međutim, susresti sa nekim neočekivanim gostima. Glavne uloge su poverene Lupiti Njongo i Vinstonu DjukuUs će imati svoju premijeru 15. marta.