Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

5 rimejkova koje možemo da očekujemo u narednom periodu

AUTOR: CityMagazine 20 Jul, 2019

Saznajte u nastavku kojih pet rimejkova ćemo biti u prilici da gledamo u bioskopu i na malim ekranima u narednom periodu.

1. Letopisi Narnije

Foto: © The Chronicles of Narnia/Walt Disney Pictures

Foto: © The Chronicles of Narnia/Walt Disney Pictures

Netflix je otkupio prava za adaptaciju serije romana Letopisi Narnije K. S. Luisa. Oni su već mnogo puta pretvoreni u radio drame, pozorišne predstave, serije, a početkom novog milenijuma su izašla i tri visokobudžetna filma koja se baziraju na ovim knjigama. Najavljeno je da će književni svet Narnije biti inspiracija za nekoliko filmova, a u planu je i jedna serija.

2. Mala sirena

Foto: Disney

Foto: Disney

Odmah pošto je studio Dizni završio igrane verzije crtanih filmova Lepotica i zver, Kralj lavova i Aladin, počelo se sa planiranjem rimejka Male sirene. Dugo se spekulisalo koja će mlada glumica imati čast da igra glavnu junakinju Arijel. Mnoga imena su bila u igri, ali je upravo objavljeno da je izbor pao na Hali Bejli.

3. Gospodar prstenova

Foto: © The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring/New Line Cinema

Foto: © The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring/New Line Cinema

Amazon Prime će pokušati da Tolkinovoj priči da drugi život. U planu je snimanje serije o periodu u istoriji Srednje zemlje pre događanja u Družini prstenova, prvoj knjizi u ovoj trilogiji romana. Budžet za seriju će navodno iznositi neverovatnih 500 miliona dolara.

4. Sam u kući

Foto: © Home Alone/20th Century Fox Film Corporation / © East News

Foto: © Home Alone/20th Century Fox Film Corporation / © East News

Rajan Rejnolds će biti producent nove verzije za odrasle filmskog hita Sam u kući. On će verovatno tumačiti i glavnog lika u filmu. To će biti priča o jednom luzeru koji u situaciji kada je pod uticajem narkotika mora da se suoči sa lopovima koji su mu provalili u kuću. Film će se najverovatnije zvati Stoned alone, ali to još uvek nije zvanično potvrđeno.

5. Tom i Džeri

Foto: © Tom and Jerry: The Movie/Warner Bros.

Foto: © Tom and Jerry: The Movie/Warner Bros.

Studio Warner Bros. će 2021. izbaciti rimejk Toma i Džerija. Oni će stvoriti mešavinu igranog i animiranog filma, a naši omiljeni mačak i miš neće ništa pričati u ovom ostvarenju, baš kako je bilo i u originalnoj crtanoj seriji.

#183 City Magazine // 85 preporuka za leto

Izdvojeno za tebe

Skulpture životinja od drveća pronađenog na plažama

Pravljenje skulptura od drveta ima dugu tradiciju. U doba renesanse su bile poznate Donatelove drvene skulpture religijskih figura. Ipak, u…

HBO serije sa najviše seksa

Medijska kuća HBO poznata je po kvalitetnom serijskom programu različitih žanrova i različite ciljne publike. Ono što je zajedničko za…

Tom Kruz se vraća u nastavku kultnog filma „Top gan“

Da li znate koliko je prošlo od prvog puta kada se Tom Kruz pojavio na velikom platnu kao šarmantni i…

Ovako se pravila filmska magija pre pojave CGI tehnologije

Godinama uživamo u filmskim spektaklima, ali retko kad se zapitamo šta je sve potrebno uraditi da bi oni izgledali tako…