Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Akcioni hit-film „Pobesneli Maks: Autoput besa“ će dobiti svoj prikvel

AUTOR: CityMagazine 20 May, 2020
Akcioni hit-film „Pobesneli Maks: Autoput besa“ će dobiti svoj prikvel

Nakon velikog uspeha filma Pobesneli Maks: Autoput besa (2015), čule su se glasine da je u planu snimanje njegovog prikvela. Njegova priča bi navodno trebalo da bude posvećena Imperatorki Furiozi, koju je u četvrtom filmu iz serijala Pobesneli Maks tumačila Šarliz Teron.

Džordž Miler, reditelj ovih filmova, nedavno je potvrdio da zaista želi da snimi prikvel poslednjeg Pobesnelog Maksa, ali da u njemu najverovatnije nećemo gledati Šarliz Teron, već će se u ulozi mlađe Furioze naći neka mlada glumica.

On je u intervjuu za Njujork tajms rekao da je prvu verziju scenarija prikvela već imao napisanu kada je snimao film Pobesneli Maks: Autoput besa. Tada mu je prvenstveno služila da upozna Šarliz Teron, Toma Hardija i druge glumce iz filma sa istorijom svojih likova. U međuvremenu ga je i dopunio i sada mu se čini da on predstavlja dobru osnovu za predstojeći film iz serijala Pobesneli Maks.

Miler je želeo da Šarliz Teron igra Furiozu i u prikvelu. Plan je bio da se iskoristi nova tehnologija za digitalno podmlađivanje, upotrebljena sa manje i više uspeha u filmovima kao što su Blizanac i Irac. U poslednjem trenutku je odustao od te ideje jer smatra da tehnologija još uvek ne stvara dovoljno uverljiv efekat podmlađivanja.

To znači da ćemo gledati neku drugu glumicu u ulozi mlađe Furioze. Anja Tejlor-Džoj je navodno već bila na audiciji za ovu ulogu, ali još uvek nije odlučeno kome će ona pripasti.

Prikvel filma Pobesneli Maks: Autoput besa će početi da se snima tek nakon Milerovog sledećeg projekta, filma Tri hiljade godina čežnje, čije je snimanje prekinuto zbog pandemije korona virusa.

Izvor: ShortList