Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

TV astrologija: Idealna serija za svaki horoskopski znak

AUTOR: Isidora Spasić 07 May, 2019
TV astrologija: Idealna serija za svaki horoskopski znak

Ako ste se upitali kako da u moru serija pronađete onu koja vama najviše odgovara, probajte da vidite da li se u zvezdama krije odgovor. Zbog toga saznajte šta su preporuke u odnosu na vaš horoskopski znak. Nadajmo se da će predlog biti pun pogodak. Srećno gledanje!

Piše: Isidora Spasić

OvanChilling Adventures of Sabrina

U ovoj seriji ima svega: humora, napetosti, uzbuđenja i kemp estetike, pa će ovnu biti nemoguće da se dosađuje. Na jeziv i romantičan način pripoveda se priča o životu i avanturama jedne mlade veštice. Neustrašivost lika Sabrine i stalne promene u radnji zasigurno će držati pažnju ovnu.

BikThe Great British Baking Show

Obzirom da su bikovi poznati kao hedonisti, serija u kojoj se ljudi takmiče ko će pripremiti ukusniji desert ili slanu zakusku, definitivno je nešto što će im biti blisko. Učesnici su mirni, civilizovani i duhoviti, što znači da će bikovi dok uče nove recepte moći i da se relaksiraju, a to im je uvek potrebno.

BlizanciSalt, Fat, Acid, Heat

Serija govori mnogo više od samo pukog uživanja u hrani. Ona govori o gladi za životom, a to je nešto u čemu će se blizanci pronaći. Glavna protagonistkinja, voditeljka i kuvarica, proputovaće čitav svet, i zaključiti da je deljenje iskustva sa ljudima ono najvažnije. Blizanci veruju u komunikaciju i konekciju, baš kao i ova serija.

RakOne Day at a Time

Porodica sastavljena od tri generacije kubansko-amerikanskog porekla, istopiće osetljivo rakovsko srce u najboljem smislu te reči. Ljubav, prijateljstvo, porodični odnosi i jake emocije, ono su do čega rak naročito drži. Zato će im ova serija, koja se kroz humor bavi ozbiljnim temama, pomoći da se pronađu.

LavBodyguard

Britanska serija će se dopasti lavovima jer govori o lojalnosti, snazi, inteligenciji i hrabrosti. Glavni lik kojeg pratimo jeste telohranitelj, a pitanja koja serija postavlja biće izuzetno bliska vatrenom lavu. Koliko biste daleko išli da nekog zaštitite? Šta se dešava kada su vam dužnosti i verovanja različiti? Lavovi razumeju ovakve nedoumice, pa će ostati zalepljeni za ekran.

DevicaTidying Up with Marie Kondo

Device cene čistoću, urednost, organizovanost, i uvek vode računa o najsitnijem detalju. Upravo su to razlozi zašto će zavoleti ovu seriju, u kojoj pratimo jednu damu koja pomaže ljudima i porodicama da srede i organizuju svoj životni prostor. Pored toga što će pokupiti pregršt korisnih saveta, device će se relaksirati, te shvatiti da ne moraju uvek da budu perfekcionisti po svaku cenu.

VagaCrazy Ex-Girlfriend

Ne samo komedija, već i mjuzikl! Baš takva serija je potrebna vagama kako bi njihov veseo duh došao do izražaja. Glavna junakinja kreće u potragu za svojom starom ljubavlju, a u seriji ima obilja sreće, nade i zabave. Ne samo da će vage biti dobro raspoložene, već će njihova kreativnost biti podstaknuta, pa će zajedno sa likovima iz serije plesati i pevati po svojoj sobi.

ŠkorpijaYOU

Glavni lik u seriji je opsesivni progonitelj i ubica. Ipak, nekako ga zavolite, što će vam posebno poći za rukom ako ste u znaku škorpija. Pametne i pronicljive škorpije znaće da cene ovu napetu i mračnu seriju. Pošto se uvek bore za svoje ciljeve i dobro znaju šta hoće, škorpije će uspeti da se povežu sa nedvosmislenom odlučnošću glavnog protagoniste.

StrelacSex Education

Ako strelci nešto vole, to je da se slatko smeju. Serija u kojoj tinejdžer, čija je majka seksualni terapeut, u školi počinje da pomaže svojim vršnjacima, uvrnuta je i netipična. Ima tu dosta drame, ali pre svega empatije, razumevanja, prihvatanja sebe i drugih. Pored toga što će se strelci zabaviti, setiće se i zašto toliko veruju u dobru stranu ljudi.

JaracPatriot Act with Hasan Minhaj

Jarčevi su vredni, savesni i odgovorni. S druge strane, oni su inteligentni, pametni i poseduju izuzetne intelektualne sposobnosti. Zato im je potrebna serija koja će ih stimulisati, a ova politička satira pružiće im upravo to. Originalna priča, sa harizmatičnim glavnim protagonistom, pružiće jarčevima idealnu kombinaciju humora i dovitljivosti.

VodolijaThe IT Crowd

Poznato je da su vodolije intuitivni inovatori, sa specifičnom pameću koja im daje viziju budućnosti. Pošto su vezani za tehnologiju i njen napredak, ova serija će im pružiti savršeni sklop duhovitog štreberstva. Njihovo predznanje vezano za kompjutere i internet učiniće da šale shvate mnogo bolje od drugih horoskopskih znakova.

RibeThe Hook-Up Plan

Francuska serija govori o vezama, prijateljstvu, ljubavi i romansi. Ukratko, teme su sve ono što suštinski zaokuplja srce riba. Radnja serije vrti se oko glavne junakinje koja traži ljubav i njenih prijateljica koje joj pomažu. Ribe će znati da cene ovako tretiranu viziju ljubavi, ali pre svega postaće svesne nevidljive magije koja je svuda oko njih.