Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

City letnja preporuka #2: Bioskop pod zvezdama u bašti KC Grad

AUTOR: CityMagazine 10 Aug, 2019
City letnja preporuka #2: Bioskop pod zvezdama u bašti KC Grad

Tri filmska ostvarenja na španskom jeziku biće prikazana do 25. avgusta u bašti Kulturnog centra GRAD, u okviru još jednog letnjeg ciklusa „Bioskop pod zvezdama“. Još jedno letnje filmsko druženje, u organizaciji Instituta Servantes i Kulturnog centra GRAD, ovog avgusta donosi beogradskoj publici zanimljiva ostvarenja iz Španije, Kolumbije i Argentine.

Filmska priča Na razmeni, koja će biti prikazana 11. avgusta, dočaraće publici život studentkinje Hulije, koja rodnu Barselonu na jedan semestar menja posve drugačijim Berlinom.

Bioskop pod zvezdama nastaviće se 18. avgusta projekcijom kolumbijskog ostvarenja Mama, kada će gledaoce na velikom platnu dočekati Viktorija, nezavisna i povučena osoba koja naizgled uživa u svojoj samoći. Taj mir narušiće dolazak njene ćerke.

Za kraj ovog druženja ostavljena je argentinska topla komedija Papiri na vetru, koja će biti prikazana 25. avgusta. U ovom ostvarenju, nakon smrti bliskog prijatelja, trojica glavnih junaka suočavaju se kako s gubitkom, tako i sa željom da obezbede budućnost ćerke svog preminulog prijatelja.